Vozol Evim

İletişime Geç

İletişim Formu

Bize aşağıda bulunan formu doldurarak her daim iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Saatleri

Sık Sorulan Sorular

Genel Sorular

Evet, güvenilirdir. Sizden önden herhangi bir ödeme talep etmiyoruz. Her sayfanın altında sağ kısımda bulunan whatsapp butonu aracılığı ile bizimle iletişime geçin, ödemenizi Vozol‘u görerek yapın.

Sizden yalnızca teslimat anında ödeme talep ediyoruz.

Likit tükenmeye yaklaştığında, aromanın yerini beklenmedik bir yanık tat alır. Bu durum, likitin tükenmesiyle ortaya çıkar çünkü bu noktada pamuğun yanmasıyla birlikte bu acı tat oluşur. Vozol’un sona erdiğini gösteren bu yanık tat, ürünün son nefeslerini işaret eder.

Vozol ürünlerinde genel olarak nikotin oranı %5 seviyesindedir. Tüketiciler, kendi kullanım alışkanlıklarına ve sağlık durumlarına göre uygun nikotin seviyesini tercih ederek çeşitli alternatifler arasından seçim yapabilirler.

Avrupa ve Rusya’ya satılan Vozol ürünlerinde aroma ve nikotin oranlarında farklılıklar olabilmektedir.

Avrupa için üretilen Vozol ürünlerinin nikotin oranı %5 iken, Rusya için üretilenler genellikle %2 nikotin içermektedir.

Ürünle birlikte bir QR kod gelmektedir ve bu kod üzerinden ürünün orijinal olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Kutunun üzerindeki QR kodlu yapışkan etiketi çıkarın. Altından çıkan QR kodunu telefonunuzun kamerasıyla okutarak hemen kontrol edebilirsiniz.

Likit doldurulabilir, ancak hiçbiri Vozol’un orijinal likiti gibi olmayacaktır. Bu yüzden olağanüstü bir performans beklemeyin. Ayrıca, kaç dolum yapılabileceği de belirsiz olacaktır. Sonuçta, içindeki coil bir süre sonra yanacak ve yanık tadı alacaksınız. Salt likit kullanabilirsiniz.

Whatsapp!